Λειτουργία διαιτολογικού γραφείου: ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Λειτουργία διαιτολογικού γραφείου: ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Αγαπητοί,

Στις 5/5, μετά από αρκετές εβδομάδες εξ’ αποστάσεως λειτουργίας, ανοίγουμε και πάλι τις εγκαταστάσεις του γραφείου μας.
Σας ευχαριστούμε ? για το ενδιαφέρον, τη σκέψη και τη συνεργασία σας όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε χαρούμενες για την πορεία σας αλλά και που θα συναντηθούμε πάλι «από κοντά». Μας λείψατε.

Ο τρόπος λειτουργίας μας θα διαφοροποιηθεί από εδώ και πέρα για να είμαστε και να παραμείνουμε όλοι ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

⚠️Ο τρόπος λειτουργίας
? Τα ραντεβού μας

1. Θα πρέπει να έχουν αυστηρή απόσταση μεταξύ τους. Ο χρόνος για απολύμανση και ειδικό εξαερισμό των χώρων μεταξύ των ασθενών, είναι σημαντικός. Ο έγκαιρος προγραμματισμός και η τήρηση της ώρας προσέλευσης, είναι αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους.
2. Θα συνεχίσουν να γίνονται και «εξ αποστάσεως» διαδικτυακά ραντεβού. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετηθούν όλοι και με τρόπο που να είναι αποτελεσματικός και ασφαλής. Πολύ περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες.

? Η χρήση μάσκας

Είναι απόλυτα υποχρεωτική τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Ιδανικά την φοράτε πριν την είσοδο στην πολυκατοικία αφού έχετε απολυμάνει τα χέρια σας ? . Μπορεί να είναι υφασμάτινη ή μιας χρήσεως.

?2️⃣?Η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, είναι απόλυτα υποχρεωτική.

Ο χώρος του γραφείου είναι ήδη διαμορφωμένος ώστε να εξυπηρετεί την οδηγία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να κρατήσουμε και οι δυο πλευρές στις μετρήσεις σας. Συστήνεται να χρησιμοποιείτε τα σκαλοπάτια κατά προτεραιότητα – ο ανελκυστήρας χωρά πλέον 1 άτομο.

‼️Στο χώρο η υγιεινή είναι απόλυτα σημαντική.

Τακτικό και σχολαστικό πλύσιμο χεριών ή/ και χρήση αντισηπτικού (υγρό, gel ή μαντηλάκια) κατά την είσοδο του ασθενούς/ πελάτη στο χώρο του διαιτολογικού γραφείου είναι απαραίτητo.

Υγρό απολύμανσης θα υπάρχει σε όλους τους χώρους του γραφείου.

Ο χώρος αερίζεται επαρκώς και να απολυμαίνεται τακτικά. Ο ζυγός, το αναστημόμετρο και ο λιπομετρητής ηλεκτρικής αγωγιμότητας απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Επίσης, τηρούνται όλοι οι κανόνες για τη χρήση των μονάδων κλιματισμού.

☎️ Στις τηλεφωνικές επιβεβαιώσεις των ραντεβού

Παρακαλούμε όπως ενημερώνετε:
➡️ για τυχόν συμπτώματα ή ύπαρξη εμπύρετου ως και 14 ημέρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού,
➡️ για τυχόν ύπαρξη συνοδού (επιτρέπεται μόνο ένας σε ειδικές ομάδες ή παιδιά).
Σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετηθείτε. Ωστόσο, είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χρόνο και τόπο (κατ’ιδιαν ή εξ’ αποστάσεως) για εσάς.

Μια νέα εποχή είναι εδώ. Όσο πιστότερα τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας μετάδοσης του ιού (που ενδέχεται να αλλάζουν), τόσο καλύτερα μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Και να βρούμε έναν ρυθμό στη νέα καθημερινότητα όλοι μαζί.

Έτσι κι αλλιώς η διαφύλαξη της υγείας (σωματικής, κοινωνικής και πνευματικής) ήταν και είναι βασική μέριμνά μας.

Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά!
Φωτεινή – Βίκυ

Για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, με email ή με μήνυμα στη σελίδα μας:
T. +30 2109311144
W. https://www.fotinikokkinou.gr/
F. https://www.facebook.com/pirogianni.kokkinou/

 

Οι οδηγίες αναλυτικά