Διατήρηση βάρους & Ευεξία
Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που αυτονομήσε και αναλαμβάνεις την φροντίδα του φαγητού σου,
... να άλλαξες «status» δουλειάς ή σχέσης και όλα να έχουν μπερδευτεί στη ζωή σου ή «απλά» να γίνεσαι γονιός,
... ή μπορεί ακόμη και να αλλάζει το σώμα σου λόγω της ηλικίας και της αλλαγής ορμονών και όχι μόνο!

Αν και φαντάζει εύκολη η ισορροπημένη διατροφή, σε έναν κόσμο που όλοι γνωρίζουν «καλύτερα από τον καθένα» για το τι είναι υγιεινό και τι όχι, είναι πολύ εύκολο να παρανοήσουμε, να μπερδευτούμε και τελικά ο τρόπος που ζούμε να μη μας φέρνει ευεξία!

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν…

Η ισορροπημένη διατροφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απλά μια ακόμη μοδάτη διατροφή.

ΕΙΝΑΙ ο τρόπος που τρέφεσαι και σου εξασφαλίζει πώς προσλαμβάνεις κάθε μέρα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σου, για να λειτουργεί φυσιολογικά και σωστά.

Η ισορροπημένη διατροφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ίδια για όλους.

ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ και έχουμε ανάγκη από διαφορετική ποσότητα θρεπτικών συστατικών ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την ύπαρξη ασθενειών και του τρόπου εργασίας και άσκησης.

Η ισορροπημένη διατροφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή που περιέχει superfoods και αποκλείει ομάδες τροφίμων.

ΕΙΝΑΙ η ιδανική ποικιλία, αναλογία και ποσότητα τροφίμων που εξασφαλίζει στον καθένα ξεχωριστά απόλαυση, ενέργεια, δύναμη, κίνητρο και υγεία ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός του!

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

Μπορούμε να σε υποστηρίξουμε σε αυτό το νέο σου ταξίδι. Να σε ξεβολέψουμε βγάζοντάς σε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου – τις ήδη γνωστές σε εσένα συνήθειες δηλαδή – και μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να σε κινητοποιήσουμε ώστε:

  • Να βρεις τους προσωπικούς σου στόχους για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του σώματός σου.
  • Να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, με τρόπο που σε βολεύει και εξυπηρετεί την ευεξία του σώματός σου.
  • Να μάθεις τις ανάγκες σου σε θρεπτικά συστατικά και τι σου προσφέρουν αυτά (οι υδατάνθρακες, τα λιπαρά, η πρωτεΐνη, το αλάτι, οι βιταμίνες και τα μέταλλα).
  • Να επιλέγεις κάθε και όποιο τρόφιμο επιθυμείς ανάλογα με το τι σου προσφέρει και τι χρειάζεσαι κάθε στιγμή της ημέρας σου.
  • Να εξασφαλίσεις τον τρόπο που μπορείς να είσαι αυτόνομος στο φαγητό σου από την επιλογή του, την αποθήκευση και την παρασκευή τόσο των φρέσκων όσο και των συσκευασμένων.

 

...Και να βρεις τις δικές σου ισορροπίες, ρουτίνες, συνήθειες και την πορεία προς την ισορροπία, τη δύναμη, την απόλαυση και την υγεία.