Ανακοίνωση Λειτουργίας Γραφείου COVID-19

Ανακοίνωση Λειτουργίας Γραφείου COVID-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #μένουμε_σπίτι  και συνεχίζουμε τη Διατροφή στην πράξη… εξ αποστάσεως 

Έπειτα από τα νέα μέτρα του Υπουργείου Υγείας έναντι του κορωνοϊού SARS-CoV-2 το γραφείο μας μπορεί να παραμείνει ανοιχτό και με αμέριστη υπευθυνότητα διατηρούμε όλα τα μέτρα που μας υποδεικνύει ο ΕΟΔΥ.

Παραταύτα, μετά από συζήτηση μεταξύ μας και μαζί σας και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε:

      1. Λειτουργία γραφείου

Οι εγκαταστάσεις του γραφείου μας θα παραμείνουν κλειστές από τη Δευτέρα 16.03 μέχρι νεωτέρας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας και συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-2019 στη χώρα. Η λειτουργία της επιχείρησης θα συνεχίσει κανονικά με εξ’ αποστάσεως συνεδρίες.

   2. Eξ’ αποστάσεως συνεδρίες
Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού καθώς και οποιοδήποτε καινούριο θα πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη, με τη χρήση skype, viber, messenger και πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης και τη χρήση email και τηλεφώνου. Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει εφαρμογή που μας επιτρέπει την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της καθημερινής σας διατροφής.

  • Θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά για να βρούμε μαζί τον τρόπο που είναι ο πιο κατάλληλος για τη διατήρηση της υγείας, της ηρεμίας και της ασφάλειάς σας.

Παραμένουμε κοντά σας για να προχωρήσουμε μαζί! 

 #μένουμε_σπίτι και συνεχίζουμε τη… 
Διατροφή και την καλή ζωή… στην πράξη

Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν ως σκοπό να επιβραδύνουν τον τρόπο εξέλιξης της νόσου στη χώρα μας. Βασική προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων μας (σωματική, ψυχική και κοινωνική).
Η διατροφή και όχι μόνο παίζει σημαντικό ρόλο και εμπλέκεται με πολλούς τομείς της υγείας και της ζωής μας από την άμυνα του σώματός μας μέχρι την εκτόνωση του άγχους και της πίεσης.
Θέτουμε ως προτεραιότητα να συζητήσουμε τρόπους και λύσεις με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας ποιοτική #μένοντας_στο_σπίτι.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας Διαιτολογικό Γραφείο nutrimed Νέας Σμύρνης για νεότερα!

Με εκτίμηση,
Φωτεινή – Βίκυ

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, με email ή με μήνυμα στη σελίδα μας:
T. +30 2109311144 (με εκτροπή μας βρίσκεται παντού)
W. https://www.fotinikokkinou.gr/
F. https://www.facebook.com/pirogianni.kokkinou/